Journalistiek Culturele projecten Communicatie
 • Studiejaarplan in animatie en infographic

  Het Comenius College, een christelijke scholengemeenschap in Rotterdam en omstreken, vroeg ons een infographic te maken van hun studiejaarplan. En een animatiefilmpje om het Comenius DNA over te brengen naar de 12-jarige (toekomstige) student. Dat deden we met veel plezier! We verrijkten ook hun slogan. Het Comenius College: waar jij kunt zijn wie je bent en kunt worden wat je wilt.

  Het filmpje kun je hier bekijken.

 • Het nieuwe werken bestaat niet

  Zegt YNNO, hét adviesburo in Utrecht voor nieuwe manieren van werken. Lekker pittige uitspraken van bevlogen professionals die verder gaan dan het bedenken van leuke werkplekken. Echt anders werken vraagt om aanpassingen in houding en gedrag. En om anders werken mogelijk te maken is een goede digitale omgeving een must. Voor het uitgebreide portfolio van YNNO schrijf ik artikelen waar ik hun opdrachtgevers aan het woord laat. Want wie kan beter bepalen of de nieuwe manieren van werken werken?

  Wil je weten waarom het nieuwe werken niet bestaat? Lees dan hier het blog.

 • Zelfbouw in de sociale huur


  Samen bepalen hoe je wilt wonen en leven, en dat in de sociale huur. Dat is waar Area-M voor staat. Een betrokken community van toekomstige bewoners ging met een architect het avontuur aan. Creatieve werksessies, online woonideeën en social events hadden allemaal hetzelfde doel: komen tot een uniek plan. Samen met een bevlogen team bij woningcorporatie Wonen Zuid sta ik aan de wieg van de communicatiecampagne en schrijf ik alle teksten. Dit artikel werd onlangs gepubliceerd. 

  Volg deze superleuke campagne en alle ontwikkelingen via:
  www.area-mroermond.nl

 • De wondere wereld van papier

  Ik had geen idee dat er een hele wereld schuilgaat achter papier. Totdat ik de jubileumuitgave voor Smurfit Kappa Roermond Papier ging schrijven. Ik maakte kennis met een fascinerende industrie, met gedreven mensen van werkman tot wetenschapper. Een bedrijf dat innovatie en duurzaamheid hoog in het vaandel draagt. Ik vind het een voorrecht om voor zo'n klant te mogen werken. Een klant die werelden opent en deze ook een beetje beter wil maken.

  Het resultaat is een prachtig gedrukt papieren magzine.