Journalistiek Culturele projecten Communicatie
 • De wondere wereld van papier

  Ik had geen idee dat er een hele wereld schuilgaat achter papier. Totdat ik de jubileumuitgave voor Smurfit Kappa Roermond Papier ging schrijven. Ik maakte kennis met een fascinerende industrie, met gedreven mensen van werkman tot wetenschapper. Een bedrijf dat innovatie en duurzaamheid hoog in het vaandel draagt. Ik vind het een voorrecht om voor zo'n klant te mogen werken. Een klant die werelden opent en deze ook een beetje beter wil maken.

  Het resultaat is een prachtig gedrukt papieren magzine.

 • Wonen doe je zo!


  Je eigen keuzes maken. Dat is waar Area-M voor staat. Een braakliggend terrein in Roermond waar je zelf bepaalt hoe je wilt wonen en leven. De eerste werksessies met de architect zijn gestart. Area-M krijgt steeds meer vorm. Een proces waar de toekomstige bewoner aan zet is. Door schuiven met blokken voor een stedenbouwkundig plan tot woonidee├źn posten op de Facebook pagina.

  Volg deze superleuke campagne en alle ontwikkelingen via:
  www.area-mroermond.nl

 • Cultuurtips!

  Maak je agenda maar vrij. Voor de beste boeken, mooiste theatervoorstellingen, nieuwste films, leukste festivals en tofste tentoonstellingen.

  In deze uitgave o.a.: de Herm├Ęsjaren van Martin Margiela nu te zien in Antwerpen, Italiaanse designiconen in Den Bosch, de nieuwe magistrale roman van meesterverteller Paul Auster, de generatiekloof belicht in Home door de Vlaamse cineaste Fien Troch en de beste plaat ever van The XX.

  Kijk hier voor een voorbeeld van de Cultuur Favourites.