Journalistiek Culturele projecten Communicatie

Op het snijvlak van journalistiek en communicatie

Fountain Pen

Opgeleid als linguist in de Nederlandse, Franse en Italiaanse taal pendelde ik lange tijd heen en weer tussen mijn toenmalige thuishaven Maastricht en de meer zuidelijke regionen van Europa. Van de eeuwige stad Rome naar de stijlvolle 'grande dame' Montpellier. Van het robuuste Noord-Franse Lille naar de mondaine mode- en designstad Milaan. Voor een stage, een vervolgstudie communicatie of een semester kunstgeschiedenis.

Nu komen in adriennepeters.eu alle lijnen samen: taal, communicatie, copywrite & journalistiek. Met een liefde voor verhalen in alle soorten en maten. Ik ben even gefascineerd door wat een theatermaker drijft voor zijn nieuwste voorstelling als de grote uitdagingen waar een werkman of een wetenschapper voor staat in de bouwsector of een papierfabriek.

Voordat ik begon als zelfstandige werkte ik als projectleider in het bedrijfsleven en als hoofd communicatie bij een non-profit organisatie. Doelgericht, analytisch, creatief en overtuigend met flair. Dat typeert mijn persoon en mijn werkwijze. Een specialist met een brede kennis van zaken, een grenzeloze interesse voor wat mensen beweegt en een sensor voor wat nodig is. Ik sta garant voor concepten die aanspreken en content die ergens over gaat.