Journalistiek Culturele projecten Communicatie
Een reis door Europa

Een reis door Europa

Made in Europe toont met films en een bijbehorend inhoudelijk programma het fascinerende hedendaagse Europa tot in alle uithoeken van het continent.

De films van het Made in Europe Film Festival zijn als een venster naar de wereld. Films die de verbeelding prikkelen en die het vermogen hebben jezelf en de wereld op verschillende manieren te bekijken en te evalueren. Van betrokken, maatschappelijk geengageerde makers met een eigen signatuur. Van Zweden tot Roemenie. Van Frankrijk tot Turkije.

Made in Europe is niet alleen een verwijzing naar de herkomst van de films. Het is ook een statement. Made in Europe is filmen met de voeten in de modder. Met films van jonge, nog onbekende cineasten. Zonder de pracht en praal die zo eigen is aan het wereldje. Met de poedel als trotse mascotte.

Voor de eerste editie schreef ik een merkstrategie en sleepte ik de poedel door de strenge selectierondes heen van de nieuwe visuele identiteit.

Samen met Ontwerpbureau B2B en Studio Aangenaam realiseerden we drie edities lang flyers, advertenties, festivalaffiche, diareclame, filmkrant en website.

Design: ontwerpbureau B2B